Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων (Πολιτική απορρήτου)

 

Δυστυχώς, όπως δείχνουν πολλές έρευνες σε διεθνές επίπεδο, οι πιθανότητες να βρίσκεστε στη σελίδα της πολιτικής για την προστασία δεδομένων είναι εξαιρετικά χαμηλές.

Για το λόγο αυτό, χαιρόμαστε ιδιαίτερα που βρήκατε το χρόνο να διαβάσετε το παρόν κείμενο, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να σας εξηγήσουμε τους σκοπούς και τους τρόπους με τους οποίους επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα.

Αρχικά, σας παραθέτουμε μία εύκολα κατανοητή περίληψη με τα βασικά σημεία της πολιτικής μας. Στη συνέχεια, μπορείτε να βρείτε πιο αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με αυτήν:

Ποιοι είμαστε;

Η επιχείρηση «ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΒΙΤΟΥΛΑΣ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ», εφεξής αναφερόμενη ως «Gymbox Project», «Εταιρεία» ή «εμείς». Η Εταιρεία έχει την έδρα της στην οδό Δημητρίου Γληνού 32, Θεσσαλονίκη και τηλέφωνο 2310300009 (Ώρες επικοινωνίας: 09:00 – 21:00 Δευτέρα έως Παρασκευή).

Για ζητήματα που αφορούν στην προστασία των δεδομένων σας μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας απευθείας στο konstantinos@mydpo.gr

Με βάση το νομικό πλαίσιο για την προστασία δεδομένων, επίκεντρο του οποίου είναι ο Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων (ΓΚΠΔ ή GDPR), η Εταιρεία είναι ο υπεύθυνος επεξεργασίας των δεδομένων που παρέχετε.

Πώς συλλέγουμε τα δεδομένα σας και για ποιο λόγο;

Επεξεργαζόμαστε διάφορα στοιχεία σας, όπως π.χ. ονοματεπώνυμο, διεύθυνση email, κατά κανόνα, όταν επικοινωνείτε μαζί μας μέσω της ιστοσελίδας ή μέσω email.

Υπάρχουν κάποιες ακόμα περιπτώσεις στις οποίες επεξεργαζόμαστε δεδομένα σας, σε μικρή κλίμακα και με συγκεκριμένο σκοπό, όπως μέσω των αρχείων cookies.

Η νομική βάση της επεξεργασίας εκ μέρους είναι κυρίως η εκτέλεση σύμβασης, σε ορισμένες περιπτώσεις ωστόσο βασιζόμαστε σε έννομο συμφέρον μας (π.χ. διαφύλαξη της ασφάλειας των πληροφοριακών μας συστημάτων) ή στην ύπαρξη έννομης υποχρέωσης (π.χ. κοινοποίηση δεδομένων σε αρμόδιες αρχές).

Ποια είναι τα δικαιώματά σας;

 

Εάν θεωρείτε ότι παραβιάζουμε τη νομοθεσία περί προστασίας δεδομένων, έχετε το δικαίωμα να υποβάλετε καταγγελία στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.

Για πόσο καιρό αποθηκεύουμε τα δεδομένα σας;

Αποθηκεύουμε τα δεδομένα σας για όσο διάστημα είναι απαραίτητο με βάση τη σχέση μας (π.χ. αν είστε μέλος, τι είδους προφίλ έχετε, κ.α.), τις επιθυμίες σας (π.χ. αν ζητήσετε τη διαγραφή τους), και την τυχόν ύπαρξη έννομης υποχρέωσης (π.χ. φορολογικά στοιχεία). Για να ορίσουμε την περίοδο αποθήκευσης, έχουμε πάντα κατά νου την αρχή του περιορισμού της περιόδου αποθήκευσης, ενώ σε κάθε περίπτωση φροντίζουμε για την ασφαλή τήρησή τους.

Με ποιον μοιραζόμαστε τα δεδομένα σας

Με κανέναν απολύτως για σκοπούς απευθείας εμπορικής προώθησης. Χρησιμοποιούμε υπηρεσίες τρίτων (εκτελούντες την επεξεργασία) για πολύ συγκεκριμένες και απολύτως απαραίτητες υπηρεσίες, όπως hosting ή web analytics. Έχουμε επιλέξει για τις υπηρεσίες αυτές μεγάλους οργανισμούς που παρέχουν εχέγγυα ασφάλειας και έχουμε συμβληθεί μαζί τους με σκοπό την παροχή ασφαλών υπηρεσιών. Σε κάποιες περιπτώσεις ενδέχεται να είμαστε υποχρεωμένοι να μοιραστούμε δεδομένα με δικαστικές ή αστυνομικές αρχές, υπό αυστηρούς όρους και προϋποθέσεις

Θέλοντας να διατηρήσουμε το ενδιαφέρον σας και να παραμείνετε στη σελίδα, θα προσπαθήσουμε να αποφύγουμε τη σύνθετη νομική ορολογία και να επικοινωνήσουμε σε όσο το δυνατόν πιο απλή και κατανοητή γλώσσα.

Ωστόσο, αυτό δεν είναι πάντα εύκολο, συνεπώς αν έχετε οποιαδήποτε απορία σχετικά με την πολιτική μας, παρακαλούμε να μη διστάσετε να επικοινωνήσετε στο konstantinos@mydpo.gr.

1. Ποιοι είμαστε (Υπεύθυνος επεξεργασίας)

Το γυμναστήριο “Gym Box Project” είναι μία εταιρεία παροχής υπηρεσιών γυμναστηρίου (εφεξής θα αναφερόμαστε ως “Εμείς” ή “ Εταιρεία”).

Θεωρούμε τη διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων πολύ σοβαρή υπόθεση και γι’ αυτό καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να συμμορφωνόμαστε πλήρως με όλους τους κανόνες επεξεργασίας τους, όπως αυτοί προκύπτουν από το ελληνικό και το ευρωπαϊκό δίκαιο (μπορείτε να βρείτε το σχετικό νομικό πλαίσιο στο τέλος του κειμένου).

Συλλέγουμε ορισμένες πληροφορίες σχετικά με τους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας, οι οποίες μπορεί να οδηγήσουν στην άμεση ή έμμεση ταυτοποίηση τους.

Σύμφωνα με το ισχύον νομικό πλαίσιο, οι πληροφορίες αυτές συνιστούν προσωπικά δεδομένα, εσείς ως επισκέπτες ή εγγεγραμμένοι χρήστες, είστε τα “υποκείμενα δεδομένων” και εμείς, ως εταιρεία, είμαστε ο “υπεύθυνος επεξεργασίας” των δεδομένων σας.

Σκοπός της πολιτικής μας είναι να σας εξηγήσουμε με όσο το δυνατόν πιο απλό, κατανοητό και συνοπτικό τρόπο τα εξής:

  • Ποια δεδομένα σας επεξεργαζόμαστε, για ποιο σκοπό και με ποια νομική βάση
  • Για πόσο καιρό αποθηκεύουμε τα δεδομένα σας
  • Ποιοι είναι οι αποδέκτες των δεδομένων σας
  • Ποια είναι τα δικαιώματά σας και πώς μπορείτε να τα ασκήσετε
  • Ποια έννομα συμφέροντά μας επιδιώκουμε
  • Τι ισχύει για τη συγκατάθεσή σας όταν είναι απαραίτητη
  • Τι ισχύει για τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται μέσω cookies

Πριν ξεκινήσουμε, ωστόσο, θα θέλαμε να σας παρουσιάσουμε τις…

Βασικές αρχές για την επεξεργασία των δεδομένων σας

Η εταιρεία δεσμεύεται να επεξεργάζεται τα δεδομένα σας με θεμιτό και διαφανή τρόπο, σύμφωνα πάντα με το ισχύον νομικό πλαίσιο, όπως αποτυπώνεται κυρίως στον Γενικό Κανονισμό για την Προστασία Δεδομένων (GDPR) και τον Νόμο 3471/2006.

Τι σημαίνει αυτό στην πράξη:

  • Συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε δεδομένα σας μόνο για καθορισμένους, ρητούς και νόμιμους σκοπούς
  • Συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε μόνο τα δεδομένα που είναι απαραίτητα για τους σκοπούς που θέτουμε
  • Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου τα δεδομένα σας να είναι ακριβή, παρέχοντάς σας, κατά περίπτωση, τη δυνατότητα διόρθωσης/διαγραφής
  • Διατηρούμε τα δεδομένα σας για χρονικό διάστημα το οποίο απαιτείται για τους σκοπούς που θέτουμε
  • Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για τη διαφύλαξη της ασφάλειας των δεδομένων σας από μη εξουσιοδοτημένη ή παράνομη επεξεργασία και τυχαία απώλεια, καταστροφή ή φθορά.

Στο πλαίσιο της προστασίας των δεδομένων που επεξεργαζόμαστε, εφαρμόζουμε μία σειρά από κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα, υιοθετούμε εσωτερικές πολιτικές ασφαλείας, εκπαιδεύουμε κατάλληλα το προσωπικό της, το οποίο δεσμεύεται για την τήρηση εμπιστευτικότητας και απορρήτου, ενώ αξιοποιούμε μία σειρά τεχνολογιών που διασφαλίζουν την ασφάλεια των δεδομένων σας (π.χ. SSL certificate, κρυπτογράφηση, πιστοποιημένοι πάροχοι φιλοξενίας). Όπως επιτάσσουν οι αρχές της ασφάλειας πληροφοριών και της προστασίας δεδομένων, τα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα ασφαλείας παρακολουθούνται τακτικά και, εάν κριθεί απαραίτητο, επικαιροποιούνται και προσαρμόζονται στις νέες βέλτιστες πρακτικές.

2. Ποια δεδομένα σας επεξεργαζόμαστε και για ποιο σκοπό

Κατά κανόνα, συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε δεδομένα των επισκεπων/χρηστών της ιστοσελίδας μόνο όταν οι ίδιοι τα παρέχουν άμεσα και με τη θέλησή τους, συνεπώς η απλή επίσκεψη στην ιστοσελίδα δεν σημαίνει απαραίτητα ότι επεξεργαζόμαστε δεδομένα σας.

Ωστόσο, ο κανόνας αυτός δεν είναι δυνατό να ισχύσει απολύτως σε δύο περιπτώσεις: στα δεδομένα που συλλέγονται με τη βοήθεια αρχείων cookies (βλέπε αναλυτικά εδώ) και σε ορισμένα δεδομένα, τα οποία συλλέγονται αυτόματα κατά την επίσκεψή σας.

2Α. Δεδομένα που συλλέγουμε αυτόματα

Λόγω της φύσης και του τρόπου λειτουργίας του διαδικτύου, αμέσως μόλις επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας, ο server (διαμετακομιστής) μας καταγράφει τη διεύθυνση IP σας, η οποία συνιστά προσωπικό δεδομένο, ακόμα και αν ως ιστοσελίδα δεν μπορούμε να σας ταυτοποιήσουμε μόνοι μας με βάση το στοιχείο αυτό. Οι λόγοι (νομική βάση και σκοπός) για τους οποίους συλλέγουμε τη διεύθυνση IP σας, μαζί με την ημερομηνία και την ώρα σύνδεσης και τα διατηρούμε σε ειδικά αρχεία (log files) είναι οι εξής:

Αφενός έχουμε έννομο συμφέρον να επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα αυτά, προκειμένου να διασφαλίσουμε την ασφάλεια δικτύων, πληροφοριών και υπηρεσιών από τυχαία γεγονότα ή παράνομες ή κακόβουλες ενέργειες οι οποίες θέτουν σε κίνδυνο τη διαθεσιμότητα, τη γνησιότητα, την ακεραιότητα και την εμπιστευτικότητα των αποθηκευμένων ή διαβιβαζόμενων δεδομένων (π.χ. έλεγχος επιθέσεων «άρνησης υπηρεσίας»), αλλά και να θεμελιώσουμε, να ασκήσουμε ή να υποστηρίξουμε νομικές αξιώσεις.

Από την άλλη έχουμε έννομη υποχρέωση να τηρούμε τα στοιχεία αυτά, καθώς η προστασία των δεδομένων σας από κακόβουλους χρήστες αποτελεί προτεραιότητα αλλά και καθήκον μας. Επιπρόσθετα, ενδέχεται, με βάση το ισχύον πλαίσιο, να μας ζητηθούν στοιχεία από αστυνομικές ή δικαστικές αρχές, τα οποία θα πρέπει να είμαστε σε θέση να παρέχουμε, πάντα υπό αυστηρές προϋποθέσεις και όρους.

2Β. Δεδομένα που μας παρέχετε εσείς

Δεδομένα που επεξεργαζόμαστε

Για την επικοινωνία, συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε υποχρεωτικά τα εξής στοιχεία:

Ονοματεπώνυμο, διεύθυνση email, τηλέφωνο επικοινωνίας, ή/και διεύθυνση αλληλογραφίας.

Τα στοιχεία αυτά, ανεξαρτήτως της ιδιότητας των μελών, δεν εμφανίζονται δημόσια, ενώ πρόσβαση σε αυτά έχουν μόνο οι διαχειριστές της ιστοσελίδας.

Σκοπός επεξεργασίας – Νομική βάση

Ο βασικός σκοπός επεξεργασίας των δεδομένων σας είναι η παροχή πληροφόρησης σχετικά με τα προϊόντα της εταιρίας μας.

3. Φόρμα Επικοινωνίας

Δεδομένα που επεξεργαζόμαστε:

Παρέχουμε στους επισκέπτες του gymbox.gr τη δυνατότητα να επικοινωνούν μαζί μας μέσω φόρμας επικοινωνίας. Τα στοιχεία που είναι απαραίτητα για την επικοινωνία είναι:

Ονοματεπώνυμο και email

Σκοπός επεξεργασίας – Νομική βάση

Επεξεργαζόμαστε τα στοιχεία με βάση τη συγκατάθεσή σας, την οποία παρέχετε με θετική ενέργεια πριν αποστείλετε το μήνυμά σας, προκειμένου να σας παρέχουμε απάντηση. Έχετε το δικαίωμα να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, χωρίς να θίγεται η νομιμότητα της επεξεργασίας που βασίστηκε στη συγκατάθεση πριν της ανάκλησής της. Η αποστολή και μόνο ενός email ή η υποβολή μίας φόρμας επικοινωνίας δεν αποτελεί από μόνο του επαρκή λόγο για να σας εντάξουμε στη βάση δεδομένων μας ούτε διατηρούμε τα στοιχεία σας για εμπορική προώθηση.

4. Πού και για πόσο καιρό αποθηκεύουμε τα δεδομένα σας

Τα δεδομένα σας αποθηκεύονται στο σύστημα της εταιρείας, το οποίο φιλοξενείται σε εξυπηρετητή (server) που χρησιμοποιεί πόρους από τις υποδομές του Data Center της Xtreme Infinity στη Γερμανία. Η διαχείριση του εξυπηρετητή διενεργείται με τις ενδεδειγμένες μεθόδους, αποκλειστικά και μόνο από αυστηρώς περιορισμένο προσωπικό της Xtreme Infinity. Ως γενική αρχή, διατηρούμε τα δεδομένα σας αποκλειστικά και μόνο για χρονικό διάστημα, το οποίο είναι απαραίτητο για τον εκάστοτε σκοπό επεξεργασίας. Υπάρχουν σαφώς ορισμένες περίοδοι αποθήκευσης για κάθε κατηγορία δεδομένων.

Για παράδειγμα, εάν έχετε εγγραφεί στο newsletter, διατηρούμε τα δεδομένα σας για όσο καιρό παραμένετε μέλος του. Εάν αποστείλετε μήνυμα μέσω της φόρμας επικοινωνίας προς το Gymbox Project, το μήνυμα και τα στοιχεία σας θα διαγραφούν εντός 3 μηνών από την ημερομηνίας αποστολής του τελευταίου μηνύματος που θα λάβουμε από εσάς. Οι κανόνες για τον καθορισμό της περιόδου διατήρησης προκύπτουν από τη διασφάλιση των κανόνων για την προστασία δεδομένων, τις βέλτιστες πρακτικές του χώρου και την διαφύλαξη της εύρυθμης λειτουργίας της Εταιρείας. Επισημαίνουμε ότι ακόμα και εάν υποβάλετε αίτημα για τη διαγραφή των δεδομένων σας, είναι δυνατό να διατηρήσουμε ορισμένα από αυτά, αποκλειστικά και μόνο λόγω έννομων υποχρεώσεων ή για τη θεμελίωση, άσκηση και υποστήριξη νομικών αξιώσεων.

5. Cookies

Όπως οι περισσότερες ιστοσελίδες, έτσι και εμείς, χρησιμοποιούμε cookies και παρόμοιες τεχνολογίες κατά την πρόσβαση και περιήγησή σας στο Gymbox Project.

Σταθμίζοντας την υποχρέωσή μας να προστατεύουμε τα δεδομένα σας και τις ανάγκες του Gymbox Project, αξιοποιούμε τις τεχνολογίες αυτές με φειδώ, και με σκοπό να καταστήσουμε την περιήγησή σας άνετη και αποτελεσματική, και για να λάβουμε ορισμένες ανωνυμοποιημένες πληροφορίες σε σχέση με τις επισκέψεις σας.

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που αποθηκεύονται στο σκληρό δίσκο του υπολογιστή ή άλλης ηλεκτρονικής συσκευής με την οποία αποκτά πρόσβαση στην ιστοσελίδα ο χρήστης. Τα cookies είναι μοναδικά για το κάθε πρόγραμμα περιήγησης ιστού (web browser, π.χ. Google Chrome, Mozilla Firefox, κλπ) και περιέχουν ανωνυμοποιημένες πληροφορίες, οι οποίες αφορούν τις ιστοσελίδες που επισκέπτεστε και τις συσκευές που χρησιμοποιείτε.

Συνεχίζοντας τη χρήση του Gymbox Projectχωρίς αλλαγή των προεπιλεγμένων ρυθμίσεων, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.

6. Ποια είναι τα δικαιώματά σας

Με βάση τον Γενικό Κανονισμό για την Προστασία Δεδομένων έχετε μία σειρά από δικαιώματα σε σχέση με την επεξεργασία των δεδομένων σας εκ μέρους της Εταιρείας.

Συγκεκριμένα, ως προς το Gymbox Project, έχετε το:

  • Δικαίωμα πρόσβασης, δηλαδή να υποβάλλετε αίτημα για να ενημερωθείτε εάν επεξεργαζόμαστε δεδομένα και, αν ναι ποια είναι αυτά, και κάποιες ακόμα πληροφορίες, όπως π.χ. ο σκοπός επεξεργασίας, οι αποδέκτες κ.α.,
  • Δικαίωμα διόρθωσης, δηλαδή να ζητήσετε τη διόρθωση ή και τη συμπλήρωση των στοιχείων σας, (σημαντική σημείωση: έχετε τη δυνατότητα να διορθώσετε οποιοδήποτε στοιχείο μέσω του προφίλ σας),
  • Δικαίωμα διαγραφής, δηλαδή να ζητήσετε, υπό προϋποθέσεις, τη διαγραφή των δεδομένων σας,
  • Δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας, δηλαδή να εξασφαλίζετε, υπό προϋποθέσεις, τον περιορισμό της επεξεργασίας των δεδομένων σας εκ μέρους μας,
  • Δικαίωμα εναντίωσης, δηλαδή να αντιταχθείτε ανά πάσα στιγμή στην επεξεργασία των δεδομένων σας που γίνεται με βάση το έννομο συμφέρον μας (εμπορική προώθηση),
  • Δικαίωμα στη φορητότητα των δεδομένων, δηλαδή να ζητήσετε τα δεδομένα που μας έχετε παρέχει σε δομημένο, κοινώς χρησιμοποιούμενο και αναγνώσιμο από μηχανήματα μορφότυπο, εφόσον αυτό κριθεί τεχνικά εφικτό με βάση τις διατάξεις του GDPR.

 

Τέλος, σε περίπτωση παραβίασης δεδομένων (data breach), η οποία ενδέχεται να θέσει σε υψηλό κίνδυνο τα δικαιώματα και τις ελευθερίες σας και εφόσον αυτή δεν εμπίπτει σε μία από τις εξαιρέσεις που προβλέπονται στον GDPR, έχουμε την υποχρέωση να σας ενημερώσουμε χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση.

Η συμμόρφωση με το νομικό πλαίσιο για την επεξεργασία δεδομένων και, στο πλαίσιο αυτό, η άσκηση των δικαιωμάτων σας, αποτελεί προτεραιότητα για την Εταιρεία. Για το λόγο αυτό, έχουμε το δικαίωμα να ζητήσουμε την παροχή πρόσθετων πληροφοριών, οι οποίες είναι αναγκαίες για την επιβεβαίωση της ταυτότητας σας πριν την άσκηση των δικαιωμάτων σας, όπως π.χ. η διαγραφή του προφίλ σας.

Κατ’ αρχήν, είμαστε υποχρεωμένοι να ανταποκριθούμε στο αίτημά σας άμεσα και το αργότερο εντός ενός μηνός. Εφόσον κριθεί απαραίτητο, λαμβάνοντας υπόψη την πολυπλοκότητα του αιτήματος σας και του αριθμού των αιτημάτων που εκκρεμούν προς επεξεργασία, η προθεσμία αυτή μπορεί να παραταθεί κατά δύο ακόμη μήνες. Σε κάθε περίπτωση, θα σας ενημερώσουμε το συντομότερο και, σε κάθε περίπτωση εντός ενός μηνός από την υποβολή του αιτήματός σας, για την εξέλιξη αυτού και για το λόγο της ενδεχόμενης καθυστέρησης ικανοποίησής του.

Σε περίπτωση που τα αιτήματά σας είναι προδήλως αβάσιμα ή υπερβολικά, ιδίως λόγω του επαναλαμβανόμενου χαρακτήρα τους, η Εταιρεία μπορεί είτε να επιβάλει την καταβολή εύλογου τέλους, λαμβάνοντας υπόψη τα διοικητικά έξοδα για την παροχή της ενημέρωσης ή την ανακοίνωση ή την εκτέλεση της ζητούμενης ενέργειας, είτε να αρνηθεί να δώσει συνέχεια στο αίτημά σας. Σε περίπτωση που θεωρείτε ότι δε συμμορφωνόμαστε με τη νομοθεσία περί προστασίας προσωπικών δεδομένων, έχετε το δικαίωμα να υποβάλετε καταγγελία στην αρμόδια εποπτική αρχή (στην Ελλάδα η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα).

Για οποιοδήποτε ερώτημα ή ζήτημα αντιμετωπίζετε σχετικά με την προστασία των δεδομένων σας εκ μέρους μας, παρακαλούμε να μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο konstantinos@mydpo.gr.

Ενημέρωση: Στις 26-27-28 Οκτωβρίου 2019 το GYMBOX θα είναι κλειστό.
+

Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες.

Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν οριστεί σε "αποδοχή cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί "Κλείσιμο" παρακάτω τότε συναινείτε σε αυτό.

Κλείσιμο